Utbildningsportal

Ta del av våra kurser

Här på vår utbildningsportal hittar du digitala kurser inom hållbarhet. Kurserna kan också kompletteras med personlig coachning och rådgivning. Anmäl dig till en av dem idag och fördjupa dina kunskaper inom hållbarhet!

kr1

Lilla hållbarhetsskolan – Proton Group

Få koll på hållbarhetsaspekterna, varför hållbarhet är århundradets affärsmöjlighet och grundkunskap kring hållbarhetsredovisning. Ger dig baskunskap snabbt och enkelt.

kr6

Stora hållbarhetsskolan

Stora hållbarhetsskolan omfattar en grundlig genomgång av hållbarhetsaspekterna, kunskap om de vanligaste strategiska verktygen, samt trender som styr och påverkar utvecklingen.

kr1

Lilla hållbarhetsskolan

Få koll på hållbarhetsaspekterna och varför hållbarhet är århundradets affärsmöjlighet. Ger dig baskunskap snabbt och enkelt.

kr6

Hållbarhetskommunikation

Här får du veta vad du behöver tänka på att lyckas och vara trovärdig när du kommunicerar kring hållbarhet. Hjälper dig att skapa möjligheter och undvika fallgropar.

kr20
Hållbar - Affärsutveckling

Hållbar affärsutveckling

En fem veckors utbildning med lika många temamoduler som ger dig fördjupad kunskap och insikt om möjligheterna med hållbar affärsutveckling – och hur det går till.