Välkomna till A Sustainable Tomorrow 2024!

Publicerad: 14 maj, 2024

Välkomna till A Sustainable Tomorrow 2024 i Karlstad!

Det har blivit dags! Bright Planet tillsammans med Karlstads Universitet och Karlstads kommun kan stolt presentera att anmälningen till årets A Sustainable Tomorrow-hub i Karlstad har äntligen öppnat!

Temat i år är ”dissonans”, och i programmet möts vi bland annat av Kata Nylén, Maria Wolrath Söderberg, Gurgîn Bakircioglu, Fredrik Reinfeldt Johanna Lundgren Gestlöf och Fredric Nyström. Det är bara sex år kvar till 2030, världen präglas av krig och konflikter, USA går till ett avgörande val den 5 november 2024 och de flesta hållbarhetskurvor pekar i fel riktning. Därför behövs alla goda krafter för att driva den viktiga utvecklingen vidare.

Konferensen är digilog, vilket innebär att den streamas från Helsingborg ut till ca 80 olika hubbar runtom i Sverige. För tredje året i rad arrangerar vi en hubb i Karlstad i syfte att skapa en mötesplats för alla som är intresserade av hållbarhetsfrågor i Värmland. Vi hoppas därför att du, oavsett om du kommer från privat eller offentlig sektor, är politiker, student eller bara nyfiken, vill delta!

I år kommer vi att vara på Karlstads Universitet, närmare bestämt i Lagerlöfsalen. Vi öppnar dörrarna kl. 8:00 och avslutar vid 13:30. Däremellan har vi några pauser i programmet där vi erbjuder fika!

Om konferensen

Konferensen A Sustainable Tomorrow arrangerades för första gången år 2016 i Båstad. Den syftar till att inspirera och driva den hållbara utvecklingen framåt. I och med pandemin testades ett digilogt format, vilket innebär att konferensen både kan ses fysiskt i Helsingborg och digitalt via en av de hubbar som etablerats i Sverige. År 2022, ställde Bright Planet upp för första gången med att arrangera hub i Karlstad, då tillsammans med Karlstad Innovation Park. Förra året gjorde vi comeback tillsammans med Karlstads Kommun och nu hoppas åter igen kunna göra succé, i år med förstärkning från Karlstads Universitet!

Det kostar inget att delta på konferensen. Vi bjuder på arrangemanget och fika under förmiddagen. Du behöver bara anmäla dig SENAST onsdagen den 4e september. Får du förhinder? Då behöver du avanmäla dig före måndag den 9e september till info@brightplanet.se. Vid uteblivet deltagande debiterar vi en no show-avgift à 450 kr. Det går självklart bra att överlåta din plats till någon annan om du själv inte kan närvara på dagen och sista dag för avanmälan har passerat. Observera att avanmälan måste ske via info@brightplanet.se. Avanmälan efter 9e september räknas som uteblivet deltagande och debiteras därför enligt detta. Observera att avanmälan måste ske via info@brightplanet.

Ni som varit med tidigare år kommer märka en skillnad i att vi i år inte kommer att erbjuda lunch efter konferensen. I stället planerar vi att ha en HållBAR after work senare samma dag! Information om denna kommer när vi närmar oss och då kommer det också öppnas ett separat anmälningsformulär för detta!

Vi ses på konferensen i höst!

Anmälan och mer information om hela programmet

Här anmäler du dig till A Sustainable Tomorrow I Karlstad

Mer information om programmet